Wie zijn wij?

Louis Hoekberg

Na het behalen van mijn MBA kwam ik in het bedrijfsleven terecht. Ik werkte hard en maakte snel carrière bij een grote internationale onderneming. Het duurde niet lang of ik werd gevraagd voor een hoge functie in de Verenigde Staten. Work hard en play hard. Het was geweldig. In het begin.

Maar het succes eiste zijn tol.

Wat ik leerde van mijn burn-out is dat het leven niet alleen draait om werken. Het cliché ‘geld maakt niet gelukkig’ is waar! In het stukje ‘Rust in je hoofd‘ schreef ik er meer over wat mij overkwam.

Terug in Nederland ontdekte ik dat alles draait om balans in het leven. Na de geboorte van mijn dochtertje besloot ik het roer radicaal om te gooien. Deze website is een van de vruchten van mijn beslissing. Hiermee wil ik delen wat ik heb geleerd en nog dagelijks leer. Ga je met me mee op mijn pad door het leven?

Mijn beste 5 bijdragen tot nu toe:

  1. Slaapcursussen: maak de keuze die bij jou past
  2. Afvallen zonder sportschool? Kan dat?
  3. Tips om werk los te laten – minder stress
  4. Moeite met inslapen? Er zijn oplossingen!
  5. Slaaptekort? Daar is veel aan te doen!

Caroline den Dungen

Caroline den Dungen

Net als Louis heb ik een carrièreswitch gemaakt. Na jaren op een kantoor te hebben gewerkt ging ik voor mezelf beginnen als voedingsconsulente. Ik had nooit gedacht dat ik het kon.

Maar het lukte!

Mijn hele leven had ik geworsteld met mijn gewicht. De aanleiding om voedingsconsulente was dat ik van meer dan honderd kilo terug ging naar 67 kilo. Ik leerde dat bijna alles mogelijk is, als je maar de juiste instelling hebt. Een beetje steun van je omgeving helpt. Ik wil graag mensen helpen om hun doelen te bereiken. Het gaat daarbij om een goede balans tussen voeding en nachtrust. Daar schrijf ik graag over op deze site.

Mijn top 5 bijdragen tot nu toe:

  1. Gezond afvallen met slanke recepten
  2. Afvallen zonder dieet – gezond afslanken
  3. Uitstelgedrag aanpakken? Slapen als een roos!
  4. 5 kilo afvallen zonder honger te lijden
  5. Hoe kan ik snel in slaap vallen? De 4-7-8 methode