Slaap muziek gratis downloadengemiddelde leestijd 2 minuten

slaap muziek gratis downloaden

Slaap muziek gratis downloaden om sneller in slaap te vallen is een slimme manier om te kunnen genieten van een goede nachtrust.

Veel mensen hebben problemen om in slaap te komen. We schreven er al vaak over op deze site. Bijvoorbeeld in de volgende artikelen: Moeite met inslapen, Slaaptekort en Slaapcursus.

We hebben het eerder gehad over de verschillende oorzaken van slaapproblemen. Het gaat dan bijvoorbeeld over het blauwe licht van je telefoon of de televisie, of stress en het moeilijk loslaten van alles zaken die je nog moet regelen.

Veel mensen hebben een goede oplossing gevonden om in bed alles even lekker los te laten. Ze luisteren naar speciale rustgevende slaapmuziek.

Op internet is veel slaap muziek te vinden die je gratis kunt beluisteren. Wij maakten een selectie van de beste tracks. Deze vind je hieronder. Als je doorscrollt naar beneden leggen we uit hoe je deze muziek kunt downloaden naar je computer of telefoon. Zo kun je overal genieten van deze rustgevende muziek, thuis en op vakantie.

Met deze sounds kun je zelfs slapen met lawaai.

De beste slaapverwekkende muziek voor ontspanning

Hier een paar van de beste tracks om mee in slaap te vallen en ook heerlijk door te slapen tot de volgende ochtend:

 

Deze slaap muziek gratis downloaden doe je zo

Als je de bovenstaande slaapmuziek gratis wilt downloaden naar je telefoon, je tablet, laptop of computer ga je naar YouTube en zoek je de tracks op. Onder de video zie je een rode knop met de tekst ‘downloaden’. Klik op die knop en kies het formaat. Op je telefoon met weinig geheugen kies je het beste 3G 144P.

Heb je wat meer geheugen op je telefoon of wil je de muziek naar je laptop downloaden dan kun je ook MP4 kiezen.

In slaap vallen met 90 beats per minuut

Wetenschappers die onderzoek doen naar slaap hebben ontdekt dat muziek met negentig beats per minuut het beste is om naar te luisteren als je wilt slapen. Dat ritme past perfect bij de slaaptoestand van lichaam en geest. Je hartslag en ademhaling passen zich aan en binnen korte tijd droom je weg.

Er is een speciale track, genaamd Crystal Waters, met exact het juiste ritme. Wil je deze track gratis downloaden dan kun je eens kijken naar de online slaapcursus van Slaapwijzer. Je krijgt van hen namelijk gratis het mp3-bestand van dit relaxnummer cadeau als je de slaapcursus volgt. Klik hier als je interesse hebt.

Wil je eerst meer weten over het kiezen van een slaapcursus die bij jouw past, dan hebben we daar een overzichtsartikel over geschreven.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *