Boodschappenlijstje om af te vallengemiddelde leestijd 3 minuten

boodschappenlijstje om af te vallen

Boodschappenlijstje om af te vallen nodig? Dan ben je aan het juiste adres. Lees snel verder en zie hoe je snel en gezond 5 kilo kunt afvallen.

Afvallen is 80 procent voeding en 20 procent bewegen

Beweging is belangrijk, maar je kunt prima afvallen zonder sporten. Als je maar je dagelijkse beweging meepikt hoef je geen speciale sport uit te oefenen.

Je kunt ook bewegen door elk uur even een rondje te lopen, wat op te ruimen, vaker de auto te laten staan, de trap te nemen in plaats van de lift.

Regelmatig, verspreid over de dag een klein beetje beweging is beter voor je dan hele dagen niets doen en twee keer in de week keihard sporten. Zeker als je wilt afslanken.

Ga eens grondig je huis schoonmaken en merk de volgende dag hoeveel spierpijn je hebt. Dan heb je 1) goed gesport en 2) ook nog eens een schoon huis. Tel uit je winst.

Afvallen zonder dieet is een ander verhaal. Dat laatste kan wel, maar dan is het maar wat je onder een dieet verstaat. Veel populaire diëten, zoals Montignac, koolhydraatarm, Weight watchers, het soepdieet, en ga zo maar door, zijn niet vol te houden.

Maar als je gewoon gezond eet? Kun je dat eigenlijk nog een dieet noemen? Als gezonde voeding een vaste levensstijl is geworden, is het geen dieet. Maar je valt er wel vanaf en die kilo’s komen niet meer terug.

Het is echt waar, het recept om af te slanken bestaat uit 80 procent goede voeding en 20 procent regelmatige beweging. Door gewone, alledaagse beweging kun je prima afvallen zonder sportschool. Maar gezond eten is het belangrijkst.

Slanke gerechten om af te vallen

Het bereiken van je streefgewicht staat of valt dus met gezond eten. Het beste doe je dat door te koken aan de hand van slanke recepten.

Maar koken vraagt wel voorbereiding. Je moet weten wat je gaat maken én je moet de juiste spullen in huis hebben.

Als je niet de goede ingrediënten hebt staan om een gezonde maaltijd te bereiden wordt het niks.

Stel je voor: je komt moe thuis van een drukke werkdag. Je hebt je ’s ochtends nog voorgenomen om vandaag gezond te eten. Maar je hebt niets in huis.

Wat gebeurt er dan? Je energie is op. Je hebt honger. Dan grijp je toch weer naar die makkelijke magnetronmaaltijd. Of erger nog: je gaat ergens iets halen. Er is altijd wel een snackbar in de buurt.

De oplossing is dus dat je zorgt dat je de juiste ingrediënten in huis hebt. Alles om een heerlijke maaltijd in huis te hebben. Zodat je snel iets kunt klaarmaken dat lekker en gezond is. Waarvan je weet dat als je het volhoudt, je snel en gezond kunt afvallen.

En dat geldt niet alleen voor de hoofdmaaltijd, maar ook voor gezonde tussendoortjes en gezonde toetjes.

Neem een boodschappenlijstje om af te vallen mee

Het begint in de supermarkt. Zoals je weet hebben de supermarkten heel slim alle ongezonde spullen op ooghoogte gezet. Zo pak jij die het makkelijkst en verdienen zij geld.

Want op chips, chocola, allerlei ongezonde, voorverpakte maaltijden zit de meeste marge voor de supermarkt. Maar dat zijn allemaal ongezonde dikmakers.

Op gezonde groente en fruit zit veel minder marge. Maar dat zijn nu juist wel de spullen die je nodig hebt om slanke maaltijden op tafel te toveren.

Daarnaast heb je kruiden nodig om het lekker te maken. Je moet precies weten wat en hoeveel. Bijzondere dingen zijn het niet, je kunt ze in elke supermarkt kopen. Maar welke zijn het?

Daarvoor heb je een boodschappenlijstje om af te vallen nodig. Dan hoef je na een drukke werkdag niet meer na te denken in de supermarkt.

Je pakt je boodschappenlijst en loopt rustig de schappen af. Je pakt precies wat je nodig hebt. Want de vraag: wat eten we vanavond? heb je al beantwoord. Je hebt al het juiste recept en nu dus ook het bijbehorende boodschappenlijstje.

Zo kom je aan een boodschappenlijstje om af te vallen

Lijkt je dat wat? Dan is er goed nieuws. Met de populaire Afslank receptenbijbel van Oscar Helm sla je twee vliegen in één klap.

Hierin staan tientallen slanke dieet recepten om af te vallen. Daarbij is vooral gelet op de smaak (het moet gewoon lekker zijn) en het gemak (een maaltijd moet snel op tafel staan).

Maar het allerbelangrijkste bij al deze recepten is dat ze speciaal ontworpen zijn om snel gewicht te verliezen. Zodat jij weer strak en slank door het leven gaat.

Stel je voor hoe heerlijk het is om lekker te eten en tegelijk af te vallen. De complimentjes die je zult ontvangen en het lekkere gevoel als je in de spiegel kijkt. Je zult een betere versie van jezelf worden.

Het mooie is dat je nu tijdelijk als extra bonus het boodschappenlijstje om af te vallen erbij krijgt. De boodschappenlijstjes kun je openen op je smartphone, dus je hebt ze altijd bij je.

Deze boodschappentips hebben normaal een waarde van 10 euro maar ze zijn nu gratis als je reageert via de onderstaande link.

Wacht niet te lang, want deze actie is maar tijdelijk. Duizenden Nederlanders gingen je al voor. Je kunt hun reacties lezen via de link. Neem gerust vrijblijvend een kijkje:

 

Klik hier en ontvang de bonus

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *