Gezonde tussendoortjes en snacks om af te vallengemiddelde leestijd 2 minuten

gezonde tussendoortjes

Gezonde tussendoortjes en snacks helpen je om de dag door te komen zonder honger en tegelijk af te vallen Lees hier hoe je 84 gratis recepten krijgt.

Gezonde tussendoortjes geven je kracht

Niets is vervelender dan een lege maag. Toch denken veel mensen nog steeds dat je honger moet lijden om af te vallen.

Fout!

Met een gezond dieet en een beetje lichaamsbeweging kun je snel en verantwoord 10 kilo afvallen, of meer, zonder ooit nog honger te hebben.

Tussen twee maaltijden even iets lekkers eten geeft je kracht en motivatie om verder te gaan met je gezonde levensstijl.

Gezonde tussendoortjes zijn heerlijk voor de snelle trek. Makkelijk om klaar te maken en mee te nemen voor onderweg. Of op je werk.

Let wel op de calorieën

Afvallen is eigenlijk een optelsom. Als je meer calorieën verbrandt dan je binnenkrijgt, val je af. Het is een natuurwet.

Daarom moet je wel uitkijken wat je eet. Tussendoortjes zijn vaak stiekeme dikmakers. Die moet je dus vermijden als je gewicht wilt verliezen.

Wat je ook niet moet doen is de hele dag eten. Het is heel gezond voor je metabolisme om regelmatig even bij te komen en rustig je voedsel te kunnen verteren. Je hoeft niet per se meteen over te gaan op intermittent fasting, maar beperk je tussendoortjes wel een beetje. Laat het iets bijzonders zijn. Een speciale traktatie.

Wat kun je doen als je trek hebt, maar je wilt even niet snacken voor de lijn? Drink een groot glas water. Heel vaak heb je geen honger, maar dorst. Je trek en honger verdwijnen als je tussendoor af en toe eens een groot glas water drinkt.

Gezonde tussendoortjes zijn lekker

Een ijsje is lekker, maar bevat veel suiker en vet. Het is dus ongezond. Zeker als je wilt afvallen. Dat geldt ook voor chocola of snoep. Ook chips is niet echt geschikt als gezonde snack.

Maar moet je dan maar op een rauwe wortel knabbelen? Nee! Gezonde tussendoortjes kunnen superlekker zijn.

Het is een vooroordeel te denken dat je moet lijden om af te vallen. Dat je alleen maar smakeloos rauw voedsel mag eten om weer een slanke taille te krijgen. Onzin!

Je moet natuurlijk wel weten hoe en wat. Hoe maak je gezonde tussendoortjes klaar en wat is echt lekker?

Gezonde tussendoortjes: 84 recepten

Goed nieuws voor iedereen die geïnteresseerd is in gezonde tussendoortjes: Er is nu tijdelijk een speciale aanbieding waarbij je 84 recepten voor gezonde tussendoortjes krijgt!

De normale prijs is 20 euro, maar je kunt deze 84 recepten nu helemaal gratis ontvangen. Dit is nu tijdelijk een bonus als je De Afslank Receptenbijbel koopt.

In de Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm staat alles wat je nodig hebt om af te vallen. Tientallen slanke recepten voor allerlei verschillende maaltijden en gezonde toetjes. Vegetarisch, vis, vlees, salades soepen, en ga zo maar door. Het zijn recepten voor moderne mensen, die snel iets op tafel willen hebben.

Zoals gezegd krijg je nu 84 recepten er gratis bij. En dat is niet de enige bonus!

 

Met deze recepten zul je heel snel je buikvet verbranden. Je ziet er in korte tijd zichtbaar strakker uit. Je hebt energie voor tien en iedereen geeft je complimentjes.

Is dat iets voor jou? Klik op de onderstaande link om gebruik te maken van deze aanbieding:

 

Klik hier voor de speciale aanbieding >>

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *